De pre-sale is gestart!

06 september 2022

Nieuwsbericht

De pre-sale van de 26 woningen in het project Buurtje van Steenbrugge is gestart. Schrijf je in op het bouwnummer van je voorkeur.

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat je je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve bandbreedte-prijzen. Deze pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en je woonwensen.

Aanbod
Heerlijk wonen aan de groene rand van Deventer. Wonen bij de stad, in de geborgenheid van een dorp. Dat is Buurtje van Steenbrugge. Een gezellig buurtje in de nieuwe wijk Steenbrugge. De 26 rijwoningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou?

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Heb je interesse? Schrijf je dan nu in als belangstellende in het project Buurtje van Steenbrugge. Na aanmelding ontvang je via e-mail een bevestigingslink waarmee je een account kan aanmaken. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Je kunt maximaal 10 voorkeuren opgeven.  Klanten die hebben deelgenomen aan de informatieavond(en) en/of meegedaan hebben met het digitale klantenpanel, hebben voordeel bij de toewijzing. Wij waarderen de betrokkenheid en actieve deelname. Dit maakt het voor ons mogelijk om woningen en leefomgevingen te ontwikkelen zoveel mogelijk op jouw woonwensen zijn afgestemd. Meer lezen over het inschrijfproces? Kijk HIER.

Inschrijven pre-sale kan tot 14 september 12:00 uur
Na sluiting van de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzigingssysteem. Uiterlijk donderdag 15 september worden alle kandidaten geïnformeerd over de toewijzing. Is jou een woning toegewezen dan nemen wij telefonisch contact met je op, waarna je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Heb je geen bouwnummer toegewezen gekregen, dan ontvang je van ons een e-mail en word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt, wijzen wij opnieuw toe.

Woning aan jou toegewezen? Jij hebt het eerste recht tot koop!
Wanneer je een woning krijgt toegewezen, gaan wij de concept verkooptekeningen met je doornemen, jouw woonwensen bespreken en je informeren over het verdere aankooptraject. Blijf je na het gesprek enthousiast? Dan teken je een reserveringsovereenkomst. De woning blijft exclusief* voor jou gereserveerd totdat de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering worden omgezet in een koop-/ en aannemingsovereenkomst.

 

*Voor een reservering vragen wij een bedrag van € 250,-. Dit bedrag ben je maximaal kwijt als je annuleert. Indien je tot koop van de woning over gaat, wordt de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom.

Deel dit artikel: