Het buurtje is bijna vol! Check de beschikbaarheid

29 november 2022

Nieuwsbericht

Goed nieuws: jij kunt nog komen wonen in het Buurtje van Steenbrugge. Lees in dit bericht precies hoe dit in zijn werk gaat.

Online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur
Wanneer je interesse hebt in een woning, kan je via de button interesse inschrijven voor het project Buurtje van Steenbrugge. In je account kan je dan je woningvoorkeur voor één of meerdere bouwnummers aangeven in het online inschrijfformulier.  Is er een woning van jouw voorkeur beschikbaar, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend verkoopgesprek waarin we je alles vertellen over het project en de woning.

Aanbod
In Buurtje van Steenbrugge komen in totaal 26 woningen: 16 rijwoningen en 10 hoekwoningen. De woningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou? Klik hier voor alle woningtypes en bouwnummers.

Verwachting start bouw
We verwachten in het tweede kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Deel dit artikel: