Hoe kom je in aanmerking voor een woning?

02 augustus 2023

Nieuwsbericht

Nog niet alle woningen zijn verkocht
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar en onder optie. Het kan zijn dat de optie vervalt en het bouwnummer weer beschikbaar komt. Daarom is het belangrijk om ons te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Hoe het werkt lees je hieronder. 

Online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur
Wanneer je interesse hebt in een woning, kan je via de button interesse inschrijven voor het project Buurtje van Steenbrugge. In je account kan je dan je woningvoorkeur voor één of meerdere bouwnummers aangeven in het online inschrijfformulier.  Is er een woning van jouw voorkeur beschikbaar, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend verkoopgesprek waarin we je alles vertellen over het project en de woning.

Aanbod
In Buurtje van Steenbrugge komen in totaal 26 woningen: 16 rijwoningen en 10 hoekwoningen. De woningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou? Klik hier voor alle woningtypes en bouwnummers.

De bouw is gestart! 
De oplevering staat gepland voor eerste/tweede kwartaal 2024. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Deel dit artikel: