Opnieuw in verkoop, bouwnummer 25

02 februari 2024

Nieuwsbericht

Na een succesvolle verkoop is er een bouwnummer vrijgekomen. In dit bericht lees je hoe je in aanmerking kan komen voor deze woning.


Bouwnummer 25 is een heerlijke ruime tussenwoning.

  • Op de begane grond ligt de tuingerichte woonkamer. De woning heeft een uitbouw van 2,4 meter met een grote pui met openslaande deuren. Aan de straatzijde ligt de keukenzone met alle aansluitpunten voor de keuken.
  • Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers waarvan de twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakramen. De badkamer heeft een douchehoek, 2e toilet en een wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde ligt op het zuiden, voorzieningen voor de aanleg van zonwering zijn hier al getroffen.
  • De tweede verdieping is een open ruimte uitgerust met wasmachine-aansluiting. Mede door het extra dakraam is hier de mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer.
  • De achtertuin is gericht op het noorden en beschikt over een houten berging en een poort naar het achterpad. 

De koopsom van deze woning, inclusief uitbouw en andere meerwerk opties is € 419.900,- vrij op naam.
De bouw is inmiddels gestart, de oplevering staat gepland voor eind maart 2024.

Vanaf nu online inschrijven
Heb je belangstelling in deze woning klik dan op de knop interesse rechtsbovenaan deze website, maak een account aan en doorloop daarna de stappen volgens de instructies.

Heb je al eerder belangstelling getoond in één van de woningen van het project, dan heb je al een account aangemaakt in 'Mijn VanWonen’. Je hoeft niet opnieuw een account aan te maken. Om in aanmerking te komen voor deze woning, kan je via onderstaande button rechtstreeks naar het online inschrijfformulier om je interesse in deze woning te bevestigen en te ondertekenen. Meer lezen over het inschrijfproces? Kijk hier:

Schrijf je hier in op bouwnummer 25

Inschrijving sluit op donderdag 8 februari om 12.00 uur, daarna toewijzen
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij toewijzen. Na toewijzing zal in een persoonlijk gesprek alles verteld worden over het project en het bouwnummer. Wanneer je de woning wilt kopen, wordt er overgegaan tot het tekenen van de koop- en aanneemovereenkomst.

Als deze woning gereserveerd wordt voor jou, dien je aan te kunnen tonen dat de financiering mogelijk is, houd hier rekening mee. De termijn voor meerwerk is gesloten, er zijn al wat meerwerkkeuzes gemaakt, deze zijn niet meer aan te passen en inbegrepen in de koopsom van de woning.

Wij hopen jou als laatste koper in dit project te mogen verwelkomen!

Deel dit artikel: